123abc-skolen & Depotet  Depotet  Medlems-login     

Om PayPal:

 

Hvem er PayPal?

 

Det er nemt, hurtigt og sikkert for dig at betale via PayPal

PayPal formidler betaling for folk over det meste af verden. Mere end 100 millioner mennesker har allerede en konto hos PayPal.

Den store fordel for dig som køber er, at dit kontonummer kun skal sendes en eneste gang over internettet, hvis du opretter sig som bruger af PayPal. Herefter kan fremtidige handler klares med et klik på en knap - der skal ikke mere sendes fortrolige oplysninger nogen steder hen. (Det kræver naturligvis at sælger modtager betaling via PayPal, sådan som Baskerville og tusindvis af andre forretninger gør.)

Det er også rart for køber at vide, at fortrolige oplysninger ikke ender et mere eller mindre usikkert sted. PayPal beskæftiger sig kun med betalings-formidling og har et godt ry for styr på sikkerheden.

Sælger, altså i dette tilfælde Baskerville, ser aldrig noget som helst til dit kortnummer eller lignede fortrolige oplysninger. Vi får kun at vide, at du har indbetalt så og så meget på vores egen konto hos PayPal.

Nemt og bekvemt.

Når du een gang har handlet via PayPal er det bagefter nemt og sikkert at handle i tusindvis af webbutikker blot ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode. Slut med at indtaste dit kortnummer!

 

Vend tilbage til betalings-siden.

Læs evt. mere på PayPals egen side her. (åbner i nyt vindue).

 

Om os | SiteMap / Oversigt | Privacy Policy | Kontakt os
© Baskerville Læremidler Forlag - Langdraget 136 - 3250 Gilleleje - 61 63 56 94