123abc-skolen & Depotet    Medlems-login  
 Log af  
  

Sådan behandler vi fortrolige oplysninger.

 

Privacy Policy

Hvad indsamler vi?

Først og fremmest indsamler vi ikke ret meget og vi gemmer endnu mindre.

Hvad du selv fortæller...

Hvis du tilmelder dig som medlem, gemmer vi navn og adresse og lignende alm. oplysninger. Af indlysende grunde gemmer vi også dit selvvalgte brugernavn og password. Vi giver ikke dine data videre på nogen måde.

Når man sender noget via Internettet, kan det ikke 100% udelukkes, at uvedkommende tiltvinger sig adgang til oplysningerne. Du sender dine oplysninger på eget ansvar, men vi beder ikke om noget, der senere kan misbruges til skade for dig.

Hvad vi indsamler...

Medlemmer
Når du logger dig ind som medlem, gemmer vi din computers internet-adresse; det såkaldte IP-nummer. Din adgangskode tilhører en fysisk adresse. Koden må ikke deles med nogen på andre adresser. At gemme IP-nummeret svarer blot til at se, hvem der kommer ind ad døren i den virkelige verden. Vi kan ikke gøre unævnelige, stygge ting med nummeret, men det er vores eneste sikkerhed for at vide, hvem vi lukker ind. (Du kan læse mere om medlemsvilkår her.)

Alle besøgende
For at kunne vise vores ting bedst muligt, ser vi af og til på de oplysninger, som alle browsere automatisk afleverer om sig selv. Det er uskadelige fakta om skærmstørrelse, antal farver på din skærm, dit styresystem og hvilken browser, du bruger. Der er ingen personlige oplysninger her, og vi gemmer ikke noget i mere end en måneds tid.

Hvis du har betalt online...

Vi ser aldrig detaljer om din konto eller dit betalingskort, fordi betalingen enten foregår gennem din egen bank eller gennem PayPal, som er et anerkendt internationalt betalings-formidlings selskab. Banken eller PayPal videregiver kun dit navn og det indbetalte beløb til os.

(Du kan læse mere om PayPal her.)

Cookies

Vi bruger ikke cookies nu. Hvis vi engang tager dem i brug, vil det tydeligt fremgå af siden her.

Med venlig hilsen
Jørgen Brenting
forlægger
Baskerville Læremidler Forlag

Om os | SiteMap / Oversigt | Privacy Policy | Kontakt os
© Baskerville Læremidler Forlag - Langdraget 136 - 3250 Gilleleje - 61 63 56 94